julskyltning

Jul jul strålande jul

Idag har de varit julskyltning för hela slanten, och den spenderades med ingen mindre än min Fiffi <3
Hade sjukt mysigt. Vi fikade tomtelatte på espresso house, mumma, efter det så var det lucia-kröning på storatorg, sedan strosade vi runt i lite butiker :) När det blev lite för kallt för att gå och strosa på stan så gick vi hem till Fiffi för att dricka te och äta lussebullar, yummie ^^ Har haft en JÄTTE mysig kväll.
Imorgon är det 1:sta december och julkalender premiär, men riktgt så morrgonpigg är jag inte så jag pallrar mig upp kl 07.00.

ÄLSKAR JULEN!

  
    Lucia - Sara                    Konståkning
                              (man ser dock inte så mkt för allt folk)

Sjukling?

Mår kasst idag. Ont i magen och trött som satan..
Känner mig ensam me  "/  Me don't like.


Kiss me, kiss me like you mean it!



Burn after reading

Vaknade vid halv 12 idag, hade satt klockan på 10 men orkade inte gå upp då (a) Satte mig i soffan för att äta frulle när jag kom på att jag inte hade sett filmen "Burn after reading" som vi har hemma. Det sägs ju att den ska vara så jätte bra. Jag menar, George Clooney & Brad Pitt är ju med i den, den måste vara bra då! FYFAN va de sög..  "/  Skit kass, stängde av efter en halvtimmes tortyr! Nej, jag rekomenderar INTE den filmen. Så istället la jag mig och tittade på Andra avenyn, hahaha, kanske inte mkt bättre tycker ni, men har man fastnat så har man.
Nu ska jag strax iväg och träna med Kitty :D Yoga blir det ikväll, inget gym, de pallar jag inte idag.

Ciao :*




Busy day!

Idag har jag haft mycket att göra ..Skönt är väl det, annars blir det lätt att man ligger hemma i soffan och har något att göra. Men idag var som sagt inte en sådan dag :) Först och främst var jag och Kitty på gymmet och tränade i 1 timme, lika skönt som alltid. Sedan var vi på stan och kikade runt lite överallt, efter stan så vandrade jag bort mot Fiffi, vi drack te och åt lussebullar :) De va gott! När vi satt i Fiffis rum och snackade lite skit så ringde mobilen och Linnéa befann sig i andra änden, hon ville ta en chai-latte på espresso house med oss, men fiffi skulle äta så jag lunkade bort mot espresso själv. Väl där tyckte jag mig höra ett par bekanta röster, så jag hoppade fram från min gömma och märkte till min stora förvåning att Reben, Sara och Haco satt och kurade bakom dörren, hahaha, lika förvånade blev dom av att jag hoppade fram bakom hörnet. Linnéa kom i sinom tid för att joina oss. Chai-latte med brudarna och mer skit snack, det är livet!
Nu ska jag återgå till Grays anatomy.

PUSSA <3

A new day

Skulle shoppat KLÄDER idag, men de blev istället, nagellack, farin socker, tuggumi och mer nagellack (a)
I don't like myself that much right now.. hahah! Va med Milla & Khoudor i stan, haha, de va roligt och knas på samma gång. Khoudor stack iväg på träning, så jag och Milla gick hem till mig. Milla satt vid datorn och jag bakade :)
Det blev chocolate chip cookies och kladdmuffins. Mumma! Vet inte vafö jag bakar så mycket? Men det är skoj att se när andra gillar de man gjort .. :)  Så nu sitter jag med pappa i soffan och tittar på Desperate Housewives. ME LOVE <3

Pussa :*

överskattat

Allt är fan ta mig överskattat!!
Undra när alla andra kommer att innse det?
Eller är de bara jag som intalar mig själv det?
De återstår att se.

PUSSSS!!!!

Virr-Birr, SNÖ & Lovisa

Idag fyller min älskade lillebror 15 år :) Grattis Virr-Birr!

Den första snön började precis falla. ÄLSKAR snö :) Hoppas de blir mkt snö och att de blir kallt så man kan krypa under en filt och mysa lite ^^

I LOVE SNÖ! <3 Och min lillebror.


      
Lillebror <3                             SNÖ





Vid tre tiden så ska jag träffa Lovisa :) Va längesen vi lekte nu.. Saknat henne!
Vi ska ut på stan och shoppa present och fika.

Bye for now :*




Nu har Lovisa åkt hem, de blev så att vi köpte med oss latte och scones från Espresso house och sedan gick vi hem till mig och fikade :)  Köpte ett nytt nagellack idag. Hahha, från Makeup store, det är ett 3D nagellack, as coolt :) Kostade dock 125 spänn, men de va de värt (a) Snart är de mat, tacopaj :) Sedan kommer Famo & Fafa hit och äter tårta eftersom Virr-Birr fyller år.
GOTT!

:*

FILM <3

Igår va en lugn kväll, pappa serverade lax , smarrigt, och sedan bar de av till Ted för att kolla film :)
Oturen är med mig som vanligt då jag gick förbi Hemmakväll och kom på att jag inte hade så många cigg kvar. Så jag vadrar klart in på hemmakväll, ställer mig i kön och märker till min förvåning att jag inte har nån plånbok i väskan! Den har jag glömt hemma, pucko! Så med 3 cigg att klara av kvällen med gick jag med tunga steg bort till Ted. Vi skule kolla på Fantastic 4, the rise of the silversurfer, men det blev många andra filmer me :) Klockan blev mycket och vi somnade i sängen.
Frukost kl.15.00 en söndags eftermidda, de va ett bra tag sen, haha! Snart ska vi (jag & Viktor aka. Virr-Birr) upp till Snöstorp för att fira Virr-Birr som fyller 15 imorgon.

Hejsvejs :*

HAHAHAHAH

HAHAHAH, hade precis kommit från gymmet och satt nedanför pappas och tog en cigg med Kitty (Kitty röker inte, utan höll mig sällskap) Så kommer det en herre & en dam  som ska in i mitt trapphus. Mannen började prata med oss och de visade sig att de va IDOL JOHANS FÖRÄLDRAR, jag bor tydligen granne med hans storasyrra .. HAHHA!! Jag DÖR.
Det är FAN ironiskt, särskillt eftersom jag inte är Johans största fan, inte idols heller för den delen!

CIAO :*


Detta va den enda bild jag hitta
på lilla Johan!

let it snow

Egentligen skulle vi firat Denice idag, men hon fick jobba så istället blev det tjejmidda med Åberg, Lilly, Linnéa. Vi gjorde potatisgratäng med rostbiff, och till efterrätt blev det kladdkaka med vaniljglass.. Smarrigt värre! Synd bara att inte Denice fick vara med "/
Skulle kollat film med Ted ikväll också, men mobilen dampa (HATA COMVIQ) och jag fick vandrade hem. Medans jag var i stan kom Milla och mötte mig, hon skulle träffa Slavo, en go kille, och söt :) Dom följde mig hem, tack <3
Så nu sitter jag här, lyssnar på Sonja Aldén (love her) och dricker en kopp te. Mitt nya favorit te är de jag dricker nu, mango, passionsfrukt, grädde och karamell.. Mmm!
Imorgon ska jag upp tidigt och träna, de ska bli sköönt .

ByeBye :*


Det är inte min dag idag "/


Happy birthday

Idag fyller min alldelles egna Denice 19, GRATTIS <3

Dagen började med att jag gjorde pannkakor till Tilda & mig, men Tilda stack iväg så jag blev helt själv med alla pannkakor  "/  Men de gjorde inget för Tilda kom hem senare. Runt 2 tiden så cyklade jag in till stan i motvind och hagel stormen, haglet piskade i ansiktet och jag trodde jag skulle spy så anfådd jag va. Träffade Nican och Lintan och vi vandrade in mot staden med Kappahl i sikte :) Efter kappahl siktade vi in oss på H&M, sedan Cassels, Cubus och slutligen Espresso house för en chai-latte. Jag hittade en AS FIN RÖD JACKA på H&M som jag ska slösa alla mina cash på imorgon. Ett par leggins som liknar ett par jeans blev det med, hur coola som hellst! I'm gonna look GREAT!

GRATTIS igen NICAN <3

Vill leka med min Fiffi  "/


Denice aka. Nican

HAT!!

Du, du kommer aldrig mer vara en männsika för mig. Du är ett monster!
HAT är inte ett starkt ord nog att beskriva vad jag känner för dig. Sånna som du borde inte
få finnas. Du har förstört någons liv, din jävel!
MÅ DU BRINNA I HELVETET!!!!





To endure whatever comes..

Vaknade av att min lillasyster och mamma stog och tjatade på mig om att jag skulle gå upp  "/   Jag som bara ville ligga kvar i min varma säng och sova, men nej! Upp och äta, klä på sig sedan hoppa in i bilen och åka till AB. Vi skulle fixa och dona i Tildas lägenhet. Jag stog för diskningen av ALLA grejer som skulle in i skåp och lådor, mamma hängde upp gardiner och Tilda ... Tilda... Vet inte riktigt vad Tilda gjorde? Hmm..?! De förvånar mig dock inte. Hahah! Så detta kommer antagligen att vara sista natten som jag får sova jämte min lillasyster :( De känns lite som att hon lämnar mig i sticket. Vi har alltid kommit igenom saker tillsammans, och nu lämnar hon mig här, på de stället som jag hatar mest (snöstorp). Jag vill inte gå igenom allt själv! Tänk att någon man levt med så länge och tröttnar på nästan varje dag är den/dom man kommer sakna mest vid något tillfälle.

Nu sitter jag och tittar på Las Vegas :) Maten börjar bli klar och jag vill sova.
Är sugen på att baka cupcakes igen, då ska jag bjuda Haco på några eftersom jag inte gjorde de förra gången. Men nu ska de bli färg-glada små söta saker :) Inga vita polkagris muffins, som de faktigst blev förra gången jag gjorde de.

Ciao :*






a merry go-round..

  •  Varit hos Tandläkaren, som verkade vara helt bakom flötet då hon satt och tittade på röntgenbilderna ett bra tag och sedan säger: Jag vet inte om du har ett hål, så jag låter en annan tandläkare kolla på bilderna! För de får ju mig att må mycket bättre.. Gash!
  • Tränat med Kitty :D De va riktigt skönt att få träna lite, och puddingen i gymmet va en fröjd för ögat ;)
  • Hämtat mitt efterlängtade ID-kort. Bilden är dock ihop tryckt så jag ser ut som en hobbit, men WTF!
  • Träffat Linnéa och Denice <3 Vi äldade brasa, drack glögg och tittade på "En djävulsk romans" :) MysPys!


Detta har gjort idag :) Rena karusellen, har varit runt överallt!! Men jag känner mig ganska bra till mods efter denna dag!
För er som inte vill läsa så har jag lagt upp lite bilder här nedanför.
Men ni får dock lista ut själva vad dom betyder. Annars får jag rekomendera
er att LÄSA TEXEN!


Ciao  :*


              
                          






Bubbel men icke i form av skumpa..

.. utan i form av ett bubbelbad :)

Kännde mig oerhört deppig i förmiddas, låg bara i min säng och kollade på tv, ville inte enns äta!?
Men så tog jag mig själv i kragen och gick upp för att ta ett bubbelbad. Det hjälpte och jag kände mig genast lite bättre.
Eftersom jag kände mig lite piggare så cyklade jag med min lillasyter till hennes lägenhet som hon håller på att fixa till. De ligger på AB, men den va riktigt fin, är aviss ^^ De sjuka var bara att AB är så jäkla likt Tynnered i Frölunda, Göteborg. Hahha, fick typ flashbacks från när jag firade nyår där och rån örra sommaren. De va en liten trip down memory lane!

MysPys va de iaf idag tillslut :)
Kommer sakna lillasyster när hon flyttar dock </3




Räddningen = Fiffi

Fredag, hatar fredagar!
Någon rädda mig!?..

Räddningen kom idag i form av Fiffi :) Vi hade bara mysigt, pratade lite om allt möjligt och döpte hennes grannar. Hahah! De va kul =) Vi satt i ca 1 timme och glodde in i lägenheterna mitt emot och gav namn till alla möjliga människor.

Tack för räddningen gumman <3


    


We all need a Guardian Angel

Guardian Angel, my guardian dear,
to whom God's love commits me here.
Ever this day, be at my side, to light,
to guard, to rule and guide.



Oo regnet de bara öser ner!

Regn, regn, regn...! Dagen har inte gett så mycket mer än regn egentligen. De ända ljusa var att Milla väckte mig imorse och tvingade mig gå upp. Så jag steg upp ur min varma sköna tempur (måste nämnas) säng och gjorde mig iordning. Vi vandrade till Espresso house, där blev de Chai-latte och scones :) Sedan fick jag ett sms av Lovisa där hon sa att hon hade klarat uppkörningen och nu har KÖRKORT (grattis igen gumman). Så nu blir de Göteborg för jul-shopping! Jag hänkade på Milla för att shoppa, jag tror att uttrycket Spare no spenses, passar bra in.. Undra hur mycket hon gjorde av med?
Så nu sitter man här framför TV:n och har kollat på Desperate housewives <3 Är seg efter den 1 timmes promenaden / jogging rundan med Kitty, så ska strax hoppa in i duschen.

MISS MY BOYFRIEND ERKO <3 Hahah.. ;)


KITTY & HANNA (jag)


Felicia Ahlefeldt-Laurvig

Felicia Ahlefeldt-Laurvig
Jag saknar dig </3




Vad hände med dom spontana filmkvällarna?
Dom galna, glada tjejerna som hoppade i sängen och skrek ut 
Moulin Rouge sånger? Dom dagarna vi bara pratade om allt och inget?
Vad ska vi göra för att få de som förr?


Drama drama drama..

När de väl gäller och man inte är beredd på de, vad gör man? Man drabbas av panik, man skriker och slåss! Hjärnan kontrollerar inte längre vad kroppen gör, man tänker inte på konsekvenserna.  Hur kommer det sig att fastän man inte är rädd i de ögonblicket skakar kroppen något så fruktansvärt av rädsla. Eller är det rädsla? Vad vet vi egentligen när det väl gäller?


Brunett vs. Blond




Brunett

Jaa, då var man brunett :) Eftersom jag haft många olika hårfärger så som, morots färgat, lila, svart/blått och min naturliga hårfärg BLOND, så känner jag mog väldigt bekväm i mitt nya bruna hår!

Bilder kommer snart.

Halloween bilder

Här är lite bilder från halloween :)

                 



Hanna, jag, död!

This is halloween..

Igår nalkades det Halloween och partaj blev det! :) Lilly hade en väldigt försenad fördelsedags festsom till slut blev Halloween fest. Men lika kul hade vi för de. Utklädnad upp till tänderna va de,och jag gick som mig själv..Fast död ! De va ruskigt kul, specielt Hanna Åbergs små lekar som vi alla va skrämmande glada att få delta i. Drinkar serverades till höger och vänster,men duktig som man är så drack jag bara ren coca cola :) Hela havet stormar och en ballonglek blev det och jag kom 3:a på hela havet stormar.
Linnéa gav sig av till okänd ort efter nån timme,men jag och Denice va kvar och frossade i oss chips och dipp !
När klockan var 01.30 var de dax att dra sig vidare till stan. Alla hjälpte till att städa och sedan började den långa vandringen.  Medan de andra fortsatte färden in mot stan så gick jag och Denice och mötte Petter i picassoparken, sedan bar de av hem.

Tack allihopa för en rolig kväll.


Bilder kommer snart att laddas upp!

RSS 2.0