allmänt nedstämmd

Känner mig fortfarande väldigt deppig.. Ledsen för ingenting, men det kanske ligger där någon stanns i det undermedvetna och bubblar upp mot ytan? Tänkte mycket igår på min morfar när jag var ledsen, vill att han ska finnas här och trösta mig när jag behöver det! Men han finns inte längre, han har inte funnits här i 11 år nu, men jag saknar honom varje jäkla dag.. Nu kommer tårarna igen! Vad är detta? Ska saknaden efter någon vara så här stor efter så många år...?

Denice ringde precis, vi ska på Halloween partaj imorgon, vi ska vara (som Denice sa): Två snygga lesbiska vampyrer :) Hahah.. Fikade innan ikväll med henne och Linnéa, dom två vet hur man gör någon lite glad igen. Tack mina sockertoppar för att ni är ni <3
Strax ska jag lägga mig i sängen och kolla på Titanic (bästa filmen genom tiderna). Pappa ligger som vanligt deckad i soffan, med sitt 4 glas vin i handen. Orka!
Innan idag ringde telefonen med ett skånskt riktnumer. De va från Espresso house kontoret i malmö som frågade om jag fortfarande var intresserad av en deltids anställning hos dom, ute på Eurostop? Jag svarade självklart ja! Men sedan ångrade jag mig lite då hon sa att deltids anställningen innebar 5 timmar i veckan och jag måste åka ner till malmö på intervju... Vafan! Ska tänka på de över helgen annars tackar jag nej. Aa, de var väl allt för idag.

TITANIC <3



      
   

Sadness

Är deppig, ledsen. Men jag kan inte sätta fingret på varför?

Jag saknar dig <3


Blåmärke, Milla & Espresso house

Att lämna blod gick lätt som en plätt. Snabbt och smärtfritt :) Kommer dock ha blåmärke i armvecket i 1 vecka nu. Hahah.. Har kännslig hud, eller vad man ska säga. Jag får blåmärken för ingenting.
Milla kom hit innan ikväll. Va längesen jag träffade henne sen sist. Hon kom in vid 15.30 tiden då jag låg och vilade lite, de tyckte jag var befogat eftersom jag var uppe kl.07.00 imorse + att jag bara sov i 4 ½ timma inatt . Så Milla kom hit, vi satt i köet en stund och pratade med min lillasyster. Sedan ringde mamma som var i Getinge hos mormor och var upprörd. Men de löste sig och jag fick träffa ett par av mina föräldrars kompisar som jag inte träffat på länge. Efter de eftertraktade mötet med Mellan & Katarina så vandrade jag och Milla till Espresso House och fikade :) Chai latte för min del och Vanilla latte för Millas.

Så nu sitter jag i soffan, med maten väntandes på en tallrik, men är inte så hungrig  "/  Väntar mest på att Grey's Anatomy ska börja, de slutade ju så dramatiskt förra veckan. Hur ska de gå?

 


Hemmafru!

Jag känner mig som en riktig hemmafru! Idag har jag nämligen:

1. handlat mat
2. köpt nya gardiner & lampskärmar
3. tvättat
4. städat
5. strykit
6. hängt upp gardiner
7. tränat

Vad är detta? Haco kallade mig för piga, och jag känner mig verkligen som en.
Ska upp kl 07.00 imorgon så ska egentligen sova just nu, men de orkar jag inte! Hahah. Lämna blod är anledningen till att jag ska upp så tidigt, en god gäring, men inte så tidigt  "/  Aja, har målat naglarna så kan inte bädda sängen riktigt än så sitter och tittar lite på youtube :)   http://www.youtube.com/watch?v=ScmU0ypwdzQ  den här videon gråter jag till, mesig, jag vet!
Fick veta av Milla innan att jag är bjuden upp till Göteorg på tjejmiddag på fredag :) Till Cherin Kurdali närmre bestämmt, tyvärr kan jag inte åka eftersom jag ska på Halloween fest, men jag lovade henne att jag snart ska upp och hälsa på :) Saknar henne och alla andra i Tynnered!

PUSS, natti :*



Fiffi, pannkakor & Sex and the city!

Dagen har jag spenderat hos Fiffi :) Vi gjorde pannkakor och kollade på Sex and the city THE MOVIE. Det är säkert sjuttiotolfte gången jag ser den, men den är så sjukt bra! Gråter och skrattar om vart annat . Pannkakorna blev goda fast vi använde nått nyttigt mjöl istället för vanligt vetemjöl. Fiffi var väldigt sugen på pannkakor och tvingade mig till att dom skulle bli klara snabbare .. Hahah! Efter filmen tagit slut så skulle Fiffi träna, men innna dess följde hon med mig till körkortscenter. Jag ska nu ÄNTLIGEN dra pinnen ur r*ven och ta mitt jävla körkort :)

Tack Fiffi stumpan för en mysig dag!


An adventure in Fbg.

Lördags kvällen blev mycket underhållande ! Den spenderades som sagt i Falkenberg hos vår allas kära DrängiZ. Allt började med att jag åkte hem till Haco och där kom sedan Sara, Reben och Anna och hämtade oss. Eftersom Sara har körkort nu så var hon vår chaffis denna kväll. Allt gick super fram tills vi kom till Fbg då vi hade lite problem att hitta hem till DrängiZ, men de löste sig. Sen blev det dock lite värre då vi skulle parkera bilen och skulle backa och hålla på. Ingen av oss såg ju trädet som stog bakom oss, och de sa bara pang. Alla hoppade vi till och DrängiZ stog med en väldigt chokad men ändå underhållande min och tittade på! Efter att vi försäkrat oss om att det bara var ett bakljus som hade pajat och att nån grej på sidan hade lossnat så steg vi in i DrängiZ lya. Väl inne så bjöd DrängiZ på välkomstdrink och hemmagjord pizza, mycket smarrigt och för övrigt så var den där drinken all alkohol jag konsumerade på hela kvällen/natten. Efter att vi var mätta och belåtna så plingade det på dörren och alla var nyfikna vad som skulle hända härnäst! Det var inga mindre än DrängiZ grannar som bara ville underrätta oss om att dom hade fest en våning upp och att vi var välkomna dit om vi ville. Vi bestämmde oss för att dra upp lite senare. Kvällen bestod av Britney Spears och Ismen & Gorillala, även 5oCent och G-unit ljöd från högtalarna. Några timmar senare så gick Reben, DrängiZ och jag upp till grannarna och checkade läget. Vi blev lite smått skrämda av folket där och bestämmde oss för att gå ner tilll tjejerna igen, men vi fick sällskap av några trevliga kisar därifrån. När en av killarnas fästmös kompisar kom ner och klagade på att han hade följt med oss snyggingar (hennes beskrivning på Reben, Drängiz och mig) ner och inte tänkte på hans blivande fru så var de dax för dom att dra sig uppåt igen, vi tyckte ändå att de va hög tid för oss att vandra in till stan och Grand. Så vi gick och gick och slutligen hamnade vi i världens kö. Den kön kan jag säga var inte kul att stå i, trångt, näst in till klaustrofobiskt, massa händer överallt och snubbar bakom en som tryckte upp skrevet i röven på en. I den kön stog vi i 40 minuter innan vi kom in på Grand. Kan sammanfatta Grand såhär:
Vi dansade hela natten lång, jag var så exstatisk att jag dansade sönder mina strumpbyxor och fick inte allt för härliga sår på benen.. Men kul som satan var det!
Vi spenderade självklart natten i DrängiZ lya. Haco och Anna i en säng, Reben och Sara i en annan, jag på soffan under DrängiZ duntäcke (VARMT) och DrängiZ på hemlig ort ;)  På morgonen blev det frallor, kaffe, godis, chips och Kalle & chokladfabriken :)

Tack för en underbart rolig helg tjejer :D

   

Försenad inflyttningsfest.

Ikväll är de dax för lite party, hos Drängiz i Falkenberg för att vara exakt. Så strax ska jag ut på stan och shoppa flyttpresent till drängiz  :) Berättar mer om den kommade kvällen imorgon .

Ciao!


Här har vi vår kära lilla Drängiz aka. Hedvig Höök ^^

Morgonpigg?


Idag skulle jag egentligen ha gymmat med Kitty, men så kom mamma med ett sneppet bättre förslag till mig igår. Hon föreslog att jag skulle följa med henne tll Hotell Tylösand på idag. Visst, säger jag och frågar vilken tid. Mjaa, vi får gå upp vid 07.00 för Yogan börjar 08.30.. Jaha!? Så imorse va jag uppe kl 07.00, trött som satan eftersom jag inte är van vid att gå upp så tidigt längre (fördelen med att vara arbetslös, man kan sova lite längre än till 07.00). Men vi gav oss iväg vid 07.45 för att hinna ut till Tylösand till 08.15. Slött gick de då ALLA verkade vara ute på vägarna för att komma till jobbet i de regniga trista vädret. De sorgliga är att de var bilkö flera hundra meter vid äventyrslandet och i varje jäkla bil satt det bara 1 person, tänk om dom hade kunnat ta bussen istället, så mycket bättre det hade varit. Men nu ska jag inte säga för mycket eftersom jag med satt i en bil, men vi var iallafall 2 st.

Väl ute i Tylösand och inne på hotellet så gick jag och mamma skillda vägar. Men snart återförenades vi uppe på relax-avdelningnen :) Yogan gick bra, man känner sig väldigt slimmad på nått konstigt sätt, och mer flexibel! Efter yogan så tog jag på mig bikinin och hoppad i relax-poolen, de va ruskigt skönt. Efter en stund besämmde jag mig för att gå ut till utomhus poolen, men efter ett tag blev de lite för kallt om huvudet så jag vandrade en trappa ner till den valiga poolen där de vankades vattengympa. Efter ett dopp i bubbelpoolen så va de dax för träning igen :)

En mycket givande förmiddag :)

Relax-poolen.

                                       
vanliga-poolen.

Heldag med Haco.


Idag var dagen kommen då jag och Haco ska leka hela dagen, eller iallafall från kl 13.00 och framåt. Haha, jag och Haco ska ha Play-date :) Vi bestämmde i vilket fall att vi skulle handla och laga lite krubb. Så ikväll serveras det Avokadocouscous. Det ska bli riktigt smarrigt!



Igår kväll var ju som tidigare sagt i Getinge. Körde BIL dit, JAG! Haha, det gick ju väldigt bra tills vi kom till en rondell (har lärt mig att det inte heter så utan det korrekta oret är: Cirkulationsplats) då jag hade solen i ögonen och inte såg traktorn som kom i ilande fart från vänster. Som tur var hade ja ju mamma jämte mig som varnade lite försiktigt.

- Hanna, nu stannar du här eftersom det kommer en traktor till vänster.
- Ja, mamma! (tror jag hade lite mer panik i rösten då)

De där hade kunnat gå riktigt illa, och mamma vet inte änns än att jag inte såg den.
Väl i Getinge, hos mormor närmre bestämmt, så fick vi lite fika och en regäl dos av korsordslösning. Då jag mest bara satt och försökte klura ut korsord satt mamma och hennes mor och kacklade. Jag klarade faktigst av att lösa hela korsordet, men det ska nämnas att det var "vi i femman" korsord, dock inte lika lätt som det låter då det fanns ord jag aldrig hade hört talas om.
När korsordet var löst, kaffet kallt och bullarna uppätna skulle mamma ha gympa i Getinge Hallen, då var det planerat att jag skulle Leka med Milla, men så blev det inte då hon hade plugg att ägna sig åt. Så jag tog upp mobilen och skickade iväg ett litet sms till Lovisa, men hon pluggade med så ingen lycka där. Istället så satt/stog jag utanför hallen i regnet helt ensam och väntade på ett ljus i mörkret, och visst dök detta ljus äntligen upp, i form av ett telefonsamtal från min kära Drängiz. Efter det ca 5 minuter långa samtalet så fick jag iväg ett sms till min gullplutt Erko också. Han var dock inte lika rolig att prata med som Drängiz, men det höll mig sysslosatt tills det hde gått 1 timme och mammas gymnastik var slut.
Det bar av hemmåt igen där en macka låg och väntade på mig så snällt :) En planerad dag som visade sig bli en dag av överraskningar istället, vilket jag alltid uppskattar, men kanske under lite andra omständigheter.

Simma lugnt
/ Hanna

Den snälla killen!

Den snälla killen! jag vill ha en kille som lyssnar på vad jag säger och kramar mig när jag är ledsen. Vissa säger toffel - jag säger trevlig. Trygghet är viktigt för mig men även passion och jag vill ha någon som ofta sätter mig främst.

Finns det sånna killar? Om ja - VART?



Du får inte..

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål
Du får inte riva mina murar
Som ja omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så jag kan somna tryckt
Du får inte ha mig som en dröm
När ja vill vara din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver
För att förstå va de är du vill
Du får be en bön om tiden
Du behöver räcker till
Och du få Samla dina tankar
Så att vår själar kan få ro
Så allting som vi lovade
Oss själva kan få gro
Och du får inte andas på min panna
Inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte rör vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart

IRRITATION

Kom precis innanför dörren, har varit ute på promenad med min kära mor. En liten expidition runt Snöstorp blev det närmre bestämmt. Hittade törnrosas lilla stuga i en glänta och häxans pepparkakshus i Hans & Greta. Hahah!

En tripp till Getinge lite senare idag ska bli lite av ett nöje. Köra bil, träffa mormor och leka med Milla, det är inte alltid den udda kombination som kommer att tänkas på när Getinge kommer på tal. En udda kombination för mig vill jag påpeka, kanske inte för andra. 

Irriterande! Irriterad blir jag över att någon idiot ringer mig 6 ggr om nätterna. 00.14 - 00.16 - 01.24 - 01.25 - 04.53 - 04.56 - dessa tider vaknar jag av att min mobil ljuder av sång :

It's funny how a man only thinks about the... [BEEP!]
You got a real big heart, but I'm lookin' at ya... [BEEP!]
You got a real big brains, but I'm lookin' at ya... [BEEP!]
Girl it ain't no pain in me lookin' at ya... [BEEP!]
[Pussycat Dolls]
I don't give a... [BEEP!]
Keep lookin' at my... [BEEP!]
'Cos it don't mean a thing if you lookin' at my... [BEEP!]
Hah, I'ma do my thing, while you playin' with ya... [BEEP!]
Hahahahahaha

Tillslut va jag så irriterad att jag stängde av min mobil, vilket är väldigt ovanligt att jag gör om nätterna, men detta var alldelles för intensivt för mig för att låta den vara på. Så får jag reda på vem idioten är, har en liten aning om vem det kan vara, så vankas det fight!







Jaa, jag är mycket upprörd över denna händelse som inträffade i natt!

Hide-and-seek

Varför leker vi hide-and-seek med oss själva?
Varför inte bara vara den vi egentligen är i alla lägen?
Är vi verkligen så rädda om vårat ego att vi inte kan blotta oss för våra medmännsikor?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0